Retourzending

Retourzending

U kunt alle artikelen die u bij HALLHUBER heeft gekocht, binnen 14 dagen retourneren.

De retourtermijn gaat in op de dag dat DHL Parcel BE de artikelen heeft bezorgd.
We betalen het bedrag van de geretourneerde artikelen normaal gesproken binnen enkele dagen terug.
U kunt geen artikelen ruilen. We vragen u de artikelen compleet en zoveel mogelijk met de originele verpakking naar ons terug te sturen om de retourzending snel af te kunnen wikkelen. Zorg er als u de originele verpakking niet meer heeft, voor dat de artikelen goed zijn verpakt om ze te beschermen tegen transportschade en om schadeclaims vanwege beschadigingen door een gebrekkige verpakking te voorkomen. Vul, indien mogelijk, het retourformulier dat bij elke zending wordt bijgevoegd, volledig in zodat we uw retourzendingen zo snel mogelijk kunnen verwerken.

We stellen het erg op prijs als u aangeeft wat de reden voor de retourzending is. Zo kunnen we de service en ons aanbod namelijk voortdurend blijven verbeteren. U bent echter niet verplicht het retourformulier volledig in te vullen en een reden voor de retourzending aan te geven om recht te hebben op terugbetaling. De artikelen die u heeft geretourneerd, worden binnen maximaal 14 dagen via dezelfde betaalmethode uitbetaald als waarmee u de bestelling heeft betaald.

Garantie

De garantie is geregeld volgens de wettelijke bepalingen. Als er binnen twee jaar na de bezorging, tijdens de wettelijke garantietermijn, artikelen kapotgaan, heeft u volgens de wet recht op aanvullende prestaties (u mag dan kiezen voor reparatie of een nieuw artikel) en, overeenkomstig de wettelijke voorwaarden, recht op gedeeltelijke teruggave van het aankoopbedrag, annulering van de overeenkomst of een schadevergoeding.

 

Retourzending