FAQ

Hoe kunnen we u verder helpen?

In dit gedeelte van onze website kunt u snel en makkelijk naar probleemoplossingen zoeken en antwoorden op uw vragen vinden.

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Alle artikelen zijn direct uit voorraad leverbaar. Dat wil zeggen dat DHL Parcel BE uw pakket binnen 2-4 werkdagen bezorgt. Houd er rekening mee dat de levertijden tijdens actieperiodes kunnen oplopen door een grotere hoeveelheid bestellingen.

Welke pakketdienst bezorgt mijn pakket?

DHL Parcel BE bezorgt uw pakket direct vanuit Duitsland.

Kan ik mijn bestelling bij een ophaalpunt laten bezorgen?

Nee, dat is momenteel niet mogelijk.

Kan ik de status van mijn zending bekijken?

Als we het pakket aan bpost hebben overgedragen, krijgt u een Track & Trace-code waarmee u uw zending kunt volgen.

Wat moet ik doen als ik een of meer artikelen wil retourneren?

U kunt alle artikelen die u bij HALLHUBER heeft gekocht, binnen 14 dagen retourneren. De termijn van 14 dagen gaat in op de dag dat DHL Parcel BE de artikelen heeft bezorgd. We vragen u de artikelen compleet en zoveel mogelijk met de originele verpakking naar ons terug te sturen om de retourzending snel af te kunnen wikkelen. Zorg er als u de originele verpakking niet meer heeft, voor dat de artikelen goed zijn verpakt om ze te beschermen tegen transportschade en om schadeclaims vanwege beschadigingen door een gebrekkige verpakking te voorkomen. We betalen het bedrag van de geretourneerde artikelen normaal gesproken binnen 14 dagen terug.

Welke betaalmethoden kan ik gebruiken?

We accepteren de volgende betaalmethoden: MasterCard, Visa, Amex, Maestro en PayPal.

Hoe hoog zijn de verzendkosten?

De verzendkosten zijn altijd 5,00 euro, wat de waarde van uw bestelling ook is. Hiermee worden de porto- en verpakkingskosten deels gedekt, de rest betaalt HALLHUBER voor u.

In welke landen bezorgt HALLHUBER?

We bezorgen uw bestelling op elk gewenst adres in België. Als er geen afwijkend afleveradres wordt ingevuld, wordt het pakket op uw factuuradres bezorgd. Het is helaas niet mogelijk het pakket op een postbusadres en pakstations te bezorgen. Als uw bestelling in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Noorwegen of Groot-Brittannië moet worden bezorgd, vragen we u hier naar de webshop van het betreffende land te gaan en daar de bestelling te plaatsen. Het is momenteel niet mogelijk in andere landen te bezorgen.

Hoe kan ik me aanmelden voor de nieuwsbrief?

Klik hier als u zich wilt aanmelden voor onze nieuwsbrief. U krijgt dan regelmatig informatie toegestuurd over nieuwe artikelen en trends. BELANGRIJK: als u zich heeft aangemeld, krijgt u een e-mail met een link waar u op moet klikken. Hiermee bevestigt u opnieuw dat u de eigenaar van het e-mailadres bent (double-opt-inproces). Zo wordt misbruik van e-mailadressen door derden voorkomen.

Ik heb een vraag over mijn bestelling.

Stuur een e-mail naar service-nl@hallhuber.be als u vragen heeft over uw bestelling.


Ik vind het antwoord op mijn vraag niet terug bij de FAQ's. Wat moet ik nu doen?

Stuur een e-mail naar service-nl@hallhuber.be als u hulp nodig heeft of vragen heeft die hier niet terug te vinden zijn.

FAQ