Bedrijf

HALLHUBER: het bedrijf

Hallhuber GmbH is een modebedrijf dat sinds 1977 in München is gevestigd en meer dan 300 winkels (stand: eind maart 2016) in Duitsland, Oostenrijk, België, Groot-Brittannië, Noorwegen, Zwitserland en Nederland en een eigen webshop in Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Groot-Brittannië en Zwitserland heeft. Het designteam van HALLHUBER ontwerpt onder leiding van Susanne Hallhuber de twee modieuze DOB-collecties HALLHUBER en HALLHUBER DONNA, aangevuld met accessoires en schoenen.

HALLHUBER: de bedrijfsgeschiedenis

Het succesverhaal begon in december 1977 toen HALLHUBER zijn eerste modewinkel in München opende. Het concept van jonge, trendy mode en merken was in deze vorm tot dan toe zo goed als onbekend en kon in de jaren daarop met succes worden uitgebouwd. HALLHUBER groeide van een modieuze textielketen uit tot een van de bekendste en eigenzinnigste modemerken in Duitsland. HALLHUBER groeit al 38 jaar gestaag. Sinds februari 2015 hoort HALLHUBER bij het mode- en lifestyleconcern GERRY WEBER International AG met hoofdkantoor in Halle/Westfalen.

HALLHUBER: winkels

'Vriendelijk, maar niet opdringerig', dat is de belangrijkste regel voor de service in de winkels van HALLHUBER. De combinatie van een stijlvolle, moderne sfeer, een overzichtelijke en visueel aantrekkelijke productpresentatie en goed opgeleid, vriendelijk personeel zorgt voor een bijzondere, persoonlijke winkelbeleving. De inrichting, het zorgvuldige gebruik van POS-materiaal en de prachtig gedecoreerde etalages onderstrepen de unieke look van HALLHUBER.

HALLHUBER: brand values

HALLHUBER biedt zijn klanten een assortiment met hoogwaardige en modieuze kledingstukken en goede basics voor een aantrekkelijke prijs in een aangename, moderne omgeving. Deze waarden komen ook terug in het productontwikkelingsproces, waarbij het designteam, het productmanagement en de leveranciers allemaal nauw met elkaar samenwerken. HALLHUBER verplicht zijn leveranciers in de gedragscode onder ethische en milieuvriendelijke omstandigheden te produceren en kan daarbij terugvallen op een betrouwbaar, internationaal netwerk van leveranciers. De bedrijfsfilosofie die is gericht op klanttevredenheid, wordt voornamelijk gerealiseerd door de investeringen van HALLHUBER in winkelinrichting, toplocaties voor de winkels en goed opgeleid personeel. Het verkooppersoneel wordt regelmatig bijgeschoold met specifieke trainingen bij de HALLHUBER-academie om steeds te kunnen voldoen aan de verwachtingen van de klant. Het personeel van HALLHUBER wordt opgeleid met een uniek trainingsconcept dat speciaal voor HALLHUBER is ontwikkeld. Zo krijgen ze consistent meer kwalificaties en training, zowel bij het POS als op het hoofdkantoor in München.

HALLHUBER is vrouwelijk.

HALLHUBER biedt fashionista’s een unieke selectie van ready-to-wearkleding, accessoires, tassen en schoenen om een individuele look samen te kunnen stellen. Het is het doel en de motivatie om de behoeften van de HALLHUBER-klanten te erkennen en deze op stijlvolle manier te koppelen aan de laatste trends.

HALLHUBER is modern.

Het designteam onder leiding van Susanne Hallhuber wordt ondersteund door een internationaal netwerk en hierbij staat de tijdgeest hoog in het vaandel. HALLHUBER maakt gebruik van zorgvuldig uitgekozen, hoogwaardige stoffen en tovert deze met veel oog voor detail om tot modieuze must haves.

HALLHUBER is vooruitstrevend.

HALLHUBER verrast zijn klanten om de twee weken met nieuwe collecties waar een uniek verhaal achter zit en waar ze eindeloos mee kunnen combineren. De complete look staat hierbij altijd centraal. De klanten van HALLHUBER hechten veel waarde aan de perfecte pasvorm, echt vakwerk en een zeer aantrekkelijk prijsniveau.

Bij HALLHUBER doen we er alles aan om goed advies te kunnen geven en een uitstekende service te kunnen bieden en dat is iets waar het personeel met veel toewijding naar streeft.

Bedrijf